Integritetspolicy

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Några av våra andra donatorprofiler

www.kiva.org, www.bonanza.com, devpost.com, sketchfab.com, hectorxibx686.image-perth.org, onderzoeksvragen.ou.nl, onderzoeksvragen.ou.nl, miloqeyz868.huicopper.com, cristianlxju122.weebly.com, artmight.com, spenceragpv720.theburnward.com, peatix.com,

Spermadonatorer i Europa

Sliema, Malta
Umeå, Sverige

Spermadonatorer i Sydamerika

Barranquilla, Colombia

Kontakta oss

  kontakt@opendonor.se
  WhatsApp +573022385842

Fertilitetskliniker vi har använt oss av

Socialt

Copyright © 2021. Utvecklad av dataDriven. Designad av Guerrilla Gaming.